Ghidul Serviciilor
Bio Center Medical Clinica De Recuperare Medicala- Fiziokinetoterapie Oradea
inapoi la firma 137 vizite
Poza Laserterapie
Foto

Laserterapia amplifica lumini prin stimularea emisiilor de radiatie.

Sursa de lumina este pusa in contact direct cu pielea, lucru ce permite energiei luminii (fotoni) sa penetreze tesuturile si sa interactioneze cu molecule diferite, restabilind functia celulara normala.

Laserul e o sursa optica ce emite fotoni intr-o raza coerenta (amplificarea luminii prin stimularea emisiilor de radiatii). Laserul emite radiatii electromagnetice cu lungimi de unda intre 100 nanometri si 2mm.

Dupa incetinirea metabolica a tesuturilor (imobilizari, traumatisme, interventii chirurgicale), prin laserterapie se permite activarea, functionarea si refacerea completa a tesuturilor afectate.

Sunt doua tipuri de aplicatii: laser focalizat pe puncte dureroase si laser divergent – scan laser.

Beneficiile laserterapiei

Efectele laserului:

Laserterapia mai este folosita la: afectiuni reumatismale, afectiuni posttraumatice, dermatologice, neurologice, ORL, stomatologice, afectiuni cardiovasculare.

Contraindicatii:

Rezultatele: 5 sedinte in cazurile acute si 10 sedinte in cazul celor cornice.

O sedinta de terapie cu laser dureaza de la cateva zeci de secunde la cateva minute, in functie de marimea zonei de tratat, profunzimea durerii, densitatea si frecventa undei laser si parametrii stabiliti de medic.

Laserterapia este invaziva, fara riscuri si poate fi combinata si cu alte terapii naturiste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.