Ghidul Serviciilor
Axis, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 96 vizite
Poza Kinesiotaping
Foto

Încă din anii 70, în America, s-a experimentat aplicarea de faşă adezivă normală pe piele, în scopul de a facilita procesul de vindecare, fără ca aceasta să împieteze mobilitatea articulară. Este o metodă de tratament care nu implică substanţe medicamentoase, care stimulează procesul de vindecare natural, prin diminuarea durerii şi a procesului inflamator.

Are aplicabilitate largă, începând cu patologia musculară, osteoarticulară, limfatică, până la disfuncţii de organe şi sisteme. Această metodă a devenit în scurt timp o parte integrantă a conceptelor moderne de tratament. De exemplu, kinesiotaping este utilizat în tratamentul limfedemului de braţ, în cancerul de sân tratat chirurgical – în aceste situaţii, kinesiotagingul asigură un drenaj limfatic continuu, faţă de drenajul limfatic manual care este recomandat să se facă la diverse intervale de timp. Această metodă de tratament ajută la:

 

Este indicată în patologia vertebrală (cervicală, dorsală şi lombară), musculară, artroze, cefalee, sindrom de tunel carpian, patologia secundară postoperatorie, scolioze, sindrom de impingement, patologie neurologică, pediatrică, respiratorie, cardiovasculară.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.