Ghidul Serviciilor
Axis, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 96 vizite
Poza M-Test (acupunctura fara ace)
Foto

Metodă de diagnostic şi tratament în recuperarea medicală, procedeul M-test foloseşte un examen amănunţit fizic concretizat în executarea de mişcări ale tuturor articulaţiilor mari ale organismului şi aprecieri protocolare concrete ale mobilităţii unei articulaţii, durerii articulare şi a ţesuturilor moi adiacente precum şi a gradului de impotenţă funcţională, aprecieri exprimate prin tulburări ale meridianelor corespunzătoare zonei dureroase. Acest examen demonstrează diagnosticul şi etalează punctele de acupunctură ce trebuie tratate pentru a reduce simptomatologia.

Procedeul de tratament Mukaino foloseşte cea mai de avangardă metodă de acupunctură – cea care nu depăşeşte bariera tegumentară, pacientul fiind scutit de neplăcerea înţepăturii unui ac clasic de acupunctură.

Prin această metodă de tratament, într-o criză de lumbago (lombosciatică) cu tablou clasic complet (durere, contractură paravertebrală, impotenţă funcţională), pacientul revine la funcţionalitate în mai puţin de o oră.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.