Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Balneoterapie
Foto

Folosirea curentilor galvanici in combinatie cu apa este o procedura ce poarta denumirea de galvanoterapie. Aceasta procedura, adesea folosita in electroterapie si implicit in fizioterapie, datorita multiplelor beneficii, are un important efect analgezic, datorita excitabilitatii nervoase si reabsorbtiei metabolitilor din procesele inflamatorii.

Specialistii de la Centrul de Recuperare Medicala DELV utilizeaza curentii galvanici sub forma de bai hidroelectrolitice cu ajutorul unui aparat modern, dotat cu patru vase speciale numite celule. Baile hidroelectrice se realizeaza in functie de afectiunile pacientului: unicelulare – introducerea in vas a unui singur membru, bicelulare – introducerea in vas a membrelor superioare/inferioare sau patrucelulare – introducerea in vase atat a membrelor inferioare, cat si a celor superioare. Intensitatea curentilor galvanici variaza intre 0 – 20 mA , fiind reglata in functie de indicatiile medicului si de sensibilitatea fiecarui pacient.

Galvanoterapia ajuta la cresterea circulatiei sanguine, responsabila cu oxigenarea optima a celulelor, la imbunatatirea irigatiei locoregionale si drenarea lichidelor stagnate intratisular, la imbunatatirea circulatei limfei, la tratarea afectiunilor dermatologice precum acneea, degeraturile sau cicatricile cheloide.

Indicatii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.