Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Drenaj limfatic
Foto

Drenajul limfatic este o procedura corporala terapeutica ce consta intr-un preso-masaj asupra ganglionilor limfatici din punctele cheie: regiunea gatului, a sanilor, a abdomenului, in zona inghinala si a genunchilor, cu scopul de a facilita eliminarea lichidelor in exces pe care limfa le aduna si le purifica, trecandu-le prin ganglioni inainte de a intra in circuitul sanguin.

In cadrul Centrului de Recuperare Medicala DELV, masajul limfatic aplicat pacientilor se face cu aparatul de ultima generatie BTL 6000 Lympahastim, sub stricta supraveghere a terapeutilor si in stransa colaborare cu medicul specialist.

Efectele masajului limfatic se simt imediat, prin dinamizarea circulatiei limfei, intarirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor din corp, intensificarea curentului limfatic si eliminarea rapida a apei din organism.

Drenajul limfatic, utilizat atat sub forma de tratament cosmetic, cat si in scop terapeutic  pentru tratarea de diverse afectiuni, ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala – celulita, combate senzatia de picioare grele, amelioreaza calitatea somnului, imbunatateste sistemul imunitar, tonifica pielea si imbunatateste circulatia sanguina.

Indicatii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.