Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Electroterapie
Foto

Curentii de joasa, medie si inalta frecventa reprezinta o terapie fizicala care utilizeaza impulsuri electrice de-a lungul zonelor cu probleme, pentru a ajuta organismul sa se vindece si sa se recupereze.

In cadrul Centrului de Recuperare Medicala DELV se stabileste pacientilor, pe baza diagnosticului dat de medicul specialist, un program de tratament specific afectiunilor de care sufera. Astfel, in functie de tipul curentului, intensitate, durata si frecventa, tratamentul poate avea efecte semnificative in diminuarea durerii, stimularea circulatiei sanguine, stimularea nervilor si in relaxarea musculara.

Echipamentul utilizat pentru  aplicarea curentilor de joasa, medie sau inalta frecventa este un aparat complex, care permite terapeutilor sa regleze intensitatea optima pentru reducerea la minim a disconfortului provocat de durere  si pentru stimularea procesului de vindecare.

Utilizati prin diversele sale forme de aplicatie, curentii de joasa, medie si inalta frecventa au efect analgezic, antiedematos, miorelaxant, reglator al circulatiei sanguine, reparator al tesutului osos si cartilaginos.

Indicatii terapeutice si tratament pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.