Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Gimnastica medicala
Foto

Gimnastica medicala sau “Terapia prin miscare” este recomandata ca forma de recuperare a articulatiilor, muschilor sau ligamentelor si urmareste restabilirea echilibrului si coordonarea miscarilor pentru o activitate fizica normala. Este un program dedicat atat persoanelor cu o conditie fizica buna in vederea imbunatatirii activitatii de zi cu zi, cat si celor care au suferit anumite traumatisme si doresc sa isi refaca mobilitatea.

Scopul gimnasticii medicale:

In cadrul sedintelor Medical Group Gymnastic ce dureaza aproximativ 60 de minute, grupul format din maxim 10 persoane va urma un program complex de exercitii ce are ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, intr-un mediu placut si prietenos.

De ce sa te inscrii la grup?

Medical Group Gymnastic este mai mult decat o sedinta de gimnastica medicala in cadrul unui grup. Este un program de educare prin miscare, unde veti avea ocazia sa invatati:

Beneficiile gimnasticii medicale asupra starii de sanatate sunt cunoscute si dovedite de-a lungul a sute de ani de practica si observatie iar starea de bine generala si ameliorarea durerilor incep sa se instaleze inca de la primele sedinte de gimnastica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.