Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Kinetoterapia este o forma de terapie bazata pe realizarea de exercitii fizice statice si dinamice, a caror scop este consolidarea si refacerea functiilor motrice afectate de o boala sau de un accident.

La Centrul de Recuperare Medicala DELV, programele kinetoterapeutice sunt alcatuite individual, in functie de particularitatile fiecarui pacient, pe baza diagnosticului pus de medicul specialist si a evaluarii detaliate realizate de kinetoterapeuti specializati in consiliere si recuperare medicala.

Dotarile la standarde inalte a salilor de tratament, aparatura de recuperare ultramoderna si experienta practica indelungata a terapeutilor de la DELV, permite oferirea de servicii profesionale de kinetoterapie atat sportivilor, cat si celorlalte categorii de persoane, pornind de la copii pana la adulti si varstnici.

Kinetoterapia pentru copii contribuie la dezvoltarea corecta a corpului imbunatatindu-le aptitudinile motorii si prevenind din timp posibilele deficiente fizice. Programele de kinetoterapie pentru copii, realizate de specialistii Centrului de Recuperare Medicala DELV, urmaresc atingerea obiectivelor caracteristice varstei copilului, prin coordonarea corecta a miscarilor.

DELV asigura prevenirea multiplelor traumatisme ce pot aparea in timpul desfasurarii de activitati sportive la nivel profesional sau recreational, prin programe complexe de kinetoterapie. Tehnicile moderne de bandajare kinessio, masajul specializat, produsele de inalta calitate si electrostimularea ajuta pacientii sa iti recapete randamentul si performantele sportive, in cel mai scurt timp.

Efectele benefice ale kinetoterapiei nu se rezuma doar asupra sistemului osos, arterial si muscular ci si asupra organelor interne – inclusiv asupra digestiei, sistemului respirator si celui cardiovascular.

Indicatii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.