Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Kinetoterapia este o terapie de lunga durata si cere din partea pacientului perseverenta. Kinetoterapeutul trebuie sa isi sustina permanent pacientul, sa il motiveze in momentele de dificultate, sa discute si sa explice fiecare rezultat aparut.

Prin kinetoterapie pentru copii se pot corecta pozitiile anormale ale coloanei, ale piciorului si ale genunchiului. Pe langa faptul ca ajuta la corectarea pozitiilor anormale, kinetoterapia poate ajuta la combaterea obezitatii si posturii la copiii cu sindrom Down, Maladia Scheuermann, recuperarea mobilitatii articulare pierdute in urma unei imobilizari post fractura, precum si alte afectiuni. La copii, o afectiune netrata poate duce la aparatia altor afectiuni. De exemplu, o afectiune la picior determina aparitia altor afectiuni la genunchi si la coloana.

De asemenea, copiii cu afectiuni neurologice (hemipareze, parapareze) pot beneficia de rezultate pozitive prin kinetoterapie.

Afectiunile metabolice la copii precum rahitismul, obezitatea si altele se pot trata prin kinetoterapie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.