Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Laserterapie
Foto

Laserterapia este un procedeu terapeutic ce consta in aplicarea, direct pe piele, a  unei surse de lumina. Aceasta energie luminoasa, ce penetreaza tesuturile, declanseaza modificari biologice, care conduc spre intensificarea circulatiei sanguine locale, inlaturarea temporara a durerii si a rigiditatii din muschii minori si articulatii, relaxarea muschilor si inlaturarea spasmelor musculare, inlaturarea temporara a durerii minore si a anchilozarilor asociate artritei.

La Centrul de Recuperare Medicala DELV, dozarea si frecventa tratamentului cu laserul mic, care are o capacitate de penetrare de 3 cm sau cu laserul mare, care are o capacitate de penetrare de 7 cm, se face  sub observarea permanenta a specialistilor, in functie de afectiunile pacientului si are ca scop refacerea completa a tesuturilor afectate.

Efectele pe termen scurt ale terapiei cu laser constau in reducerea intensitatii durerii prin stimularea productiei si eliberararii de beta-endorfine si imbunatatirea fluxului sanguin local, manifestat prin cresterea temperaturii locale, in special in zonele sensibile ale corpului. Cele pe termen lung constau in cresterea energiei celulare, activarea metabolismului celular si vindecarea  intr-un timp redus a tesuturilor deteriorate, prin productia crescuta de proteine si ADN.

Terapia cu laser favorizeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, creste rezistenta la infectii prin stimularea raspunsului imunitar si faciliteaza drenajul limfatic, reducand edemele.

Indicatii terapeutice si tratament pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.