Ghidul Serviciilor
Delv, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 141 vizite
Poza Magnetoterapie
Foto

Magnetoterapia (terapia cu magneti), practicata inca din cele mai vechi timpuri, se bazeaza pe utilizarea magnetilor pentru producerea unor campuri magnetice de diferite niveluri, cu scopul de a restabili echilibrul si de a readuce sanatatea in organele si tesuturile afectate.

Campul magnetic pe care aparatura de specialitate este setata sa il genereze actioneaza ca stimulent asupra celulelor, marind viteza schimbului de oxigen si de absorbtie a elementelor nutritive din alimente si lichide.

Efectele terapeutice ale magnetoterapiei se resimt imediat, prin atenuarea sau chiar disparitia senzatiei dureroase din zonele afectate.

Magnetoterapia ajuta la cresterea fluxului de sange in capilare, la eliminarea acidului lactic si a altor substante inflamatorii din tesuturi, ducand la reducerea durerii si a inflamatiei, imbunatateste circulatia sanguina, grabeste procesul de vindecare a oaselor, chiar si in cazul fracturilor, stimuleaza si favorizeaza activitatea eczemelor si a altor procese fizilogice inrudite si are o puternica influenta asupra producerii de diferiti hormoni din glandele endocrine.

Indicatii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.