Ghidul Serviciilor
Clinicco-Brasov
inapoi la firma 124 vizite
Poza Gimnastica pentru gravide / Fitball
Foto

Dedicat perioadei sarcinii, dar si perioadei post natale, acest program vine in intampinarea viitoarelor mamici pentru a le ajuta sa previna, sa scada sau chiar sa vindece problemele aparute in sarcina, cum ar fi: durerile de coloana lombara, varicele sau edemele. Se recomanda incepand cu a 12-a saptamana de sarcina, pana la nastere, cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Acest program se desfasoara sub indrumare specializata, intr-o sala echipata corespunzator, avand ca "instrument" principal mingea de gimnastica (fit ball). In fiecare zi de marti si joi incepand cu orele 9:00 ale diminetii, alaturi de Tunde kinetoterapeut si specialist gimnastica pentru gravide, veti parcurge pasii catre o sarcina usoara, energica si lipsita de probleme.

Beneficiile Gimnasticii

Care sunt scopurile si beneficiile gimnasticii?

Riscuri evitate

Care sunt riscurile inactivitatii in sarcina pe care le puteti evita cu ajutorul gimnasticii?

Contraindicatii

Exista cateva contraindicatii privind exercitiile de gimnastica pentru gravide:

Atentie! Pentru inscriere la cursurile noastre, este necesar un aviz de la medicul ginecolog care supravegheaza sarcina.

Este de retinut faptul ca acest program este recomandat si dupa nastere, chiar din primele zile, avand ca obiectiv refacerea completa a tonusului muscular si recapatarea posturii corecte. Tot in cadrul cursului impreuna cu Tunde, veti invata si masajul pentru bebelusi: care sunt etapele pregatitoare pentru masaj, tehnicile potrivite, beneficiile asupra bebelusilor si cat de important este acesta pentru ei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.