Ghidul Serviciilor
Clinicco-Brasov
inapoi la firma 124 vizite
Poza Ortopedie
Foto
Foto

Cu o atentie deosebita indreptata catre terapia durerii, obiectiv important in tratamentul pacientilor nostri, venim in sprijinul acestora cu solutii medicale menite sa readuca sanatatea, miscarea si vitalitatea. Deoarece in centrul atentiei noastre se afla pacientii si pentru ca punem un accent deosebit pe necesitatile fiecaruia, venim in intampinarea acestora cu daruire, respect si profesionalism. Calitatea actului medical este garantata de vasta experienta acumulata in importante centre universitare din tara si strainatate.

Cu ajutorul echipei de specialisti, oferim acces rapid la o gama larga de servicii in regim ambulatoriu. Consultatiile de specialitate se desfasoara conform programarilor stabilite telefonic sau prin e-mail.

Manevre medicale specifice

Utilarea cabinetului de ortopedie permite efectuarea diverselor manevre medicale specifice cum ar fi:

Implantul cu plasma autologa sau injectia cu plasama autologa este o alta manevra importanta practicata in ambulatoriu de catre specialistii nostri. Aceasta manevra presupune centrifugarea propriului sange, procedura in urma careia sa obtine plasma bogata in trombocite, care ulterior se injecteaza in articulatiile cu leziuni de cartilaj. Scopul este refacerea leziunilor de cartilaj, insa aceastea trebuie sa fie intr-un stadiu incipient de evolutie.

In scopul diagnosticarii rapide ambulatorul pune la dispozitie aparatul de radiologie cu ajutorul caruia se realizeaza radiografiile. Accesul este rapid si in ceea ce priveste investigatiile de tip RMN sau CT datorita colaborarii cu centre specializate renumite, unde pacientii nostri sunt prioritari.

Accesand sectiunea dedicata programarilor, puteti consulta atat intervalele orare intre care au loc consultatiile, cat si datele de contact necesare efectuarii unei planificari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.