Ghidul Serviciilor
Clinicco-Brasov
inapoi la firma 124 vizite
Poza Ortopedie
Foto

Dispunand de materiale si implanturi de cea mai buna calitate, produse de companii recunoscute la nivel mondial, in toti acesti ani au fost efectuate peste 3500 de interventii chirurgicale ortopedice, cum ar fi:

In ambulatorul de specialitate au fost consultati peste 15.000 pacienti care si-au regasit rezolvarea problemelor de sanatate in mainile specialistilor nostri.

Spitalul dispune si de un Centru de recuperare medicala si sportiva, unde pacientii internati care au suferit o interventie chirurgicala ortopedica, pot beneficia de asistenta de specialitate, in vederea recastigarii functionalitatii aparatului locomotor si a capacitatii de miscare.

Nu doar pacientii care au suferit interventii ortopedice necesita un program de recuperare riguros, ci si cei asupra carora s-a intervenit cardiovascular, neurologic sau nerurochirurgical. Tehnicile moderne in materie de recuperare, stapanite de specialistii nostri, conduc la o refacere precoce a sistemului locomotor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.