Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Balneofizioterapie, recuperare medicala
Foto

Balneofizioterapia este una dintre cele mai vechi discipline medicale, in Romania inregistrandu-se inca din secolul al VIII-lea statiuni balneare si minerale.

Daca in urma cu 25 de secole, Hipocrat sustinea ca "natura este cel mai bun medic si numai prin faptul ca ajutam eforturile ei, mai obtinem oarecari succese", astazi, medici informati si utilati cu tehnici moderne, bazati insa, in principal, pe clinica, sunt datori sa aplice judicios in complexul terapeutic, factori naturali, cat si kinetofizicali, cu atat mai mult cu cat Romania poseda multiple bogatii de ape minerale, namoluri, o traditie recunoscuta in acest domeniu si specialisti de valoare, iar notiunea de recuperare se adreseaza intregii patologii medicale.

Centrul Medical Artemis a investit in deschiderea unui cabinet dedicat balneofizioterapiei, deservit de o echipa de doctori specialisti in balneofizioterapie si recuperare medicala, tocmai pentru a oferi pacientilor sai si posibilitatea tratarii diferitelor boli prin tehnici neagresive si neinvazive. Astfel, am achizitionat o aparatura moderna ultraperformanta: aparat de laser tip MLS ce ofera aplicatii de laser de ultima generatie cu efecte terapeutice spectaculoase, combina de electroterapie ce poate fi folosita la aplicarea curentilor de medie/ inalta/ joasa frecventa sau la electrostimulare, aparat de magnetoterapie de joasa frecventa ce permite tratamentul unor afectiuni variate, chiar si in afectiuni acute, cu rezultate favorabile si aparat de ultrasunete.

Principalele indicatii terapeutice ale procedurilor fizicale:

Afectiuni reumatismale de tip inflamator:

Afectiunile reumatismale degenerative

Sechele posttraumatice

Din cauza incidentei in continua crestere si gravitatii deficitului functional, patologia posttraumatica este tot mai frecvent intalnita in cazuistica de recuperare unde beneficiaza de conditii optime de asistenta terapeutica si recuparatorie. Tot aici se incadreaza si starile postortopedico - chirurgicale (artroplastii, osteotomii, tenotomii, etc.).

Ca entitati posttraumatice tratate in ambulator se amintesc: atrofii, hipotrofii, contracturi musculare, redori articulare, anchiloze, pseudoartroze.

Afectiuni ale sistemului nervos central si periferic

Afectiuni ginecologice

In scop profilactic, pot beneficia de tratament tulburarile functionale din sfera genitala:

Serviciile medicale asigurate de Centrul Medical Artemis in cadrul cabinetului de balneofizioterapie sunt:

- Ultrasunet - Magnetoterapie - Laser-terapie - Stimulare electrica – curent cu impuls rectangular - Stimulare electrica – curent cu impuls exponential - Masaj regional - Masaj segmentar - Masaj anticelulitic - Masaj total.

ATENTIE! Este important sa stiti ca pe baza contractului pe care centrul nostru medical l-a semnat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, puteti beneficia de anumite reduceri in momentul efectuarii consultatiei si procedurilor medicale! Pentru acest lucru, trebuie sa indepliniti una din conditiile de mai jos:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.