Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Laborator analize medicale
Foto

Centrul Medical Artemis este unul din furnizorii de servicii paraclinice din judetul Constanta, cu o experienta a personalului medical de peste 10 ani de activitate!

Artemis are la activ o investitie importanta in aparatura medicala dedicata investigatiilor paraclinice intrucat a dorit sa optimizeze din acest punct de vedere serviciile de laborator si analizele medicale si sa garanteze pacientilor sai autenticitatea rezultatelor.

Faceti-va periodic analizele, intrucat acestea sunt instrumente eficiente de evaluare a starii dumneavoastra de sanatate. Orice rezultat anormal trebuie discutat cu doctorul dumneavoastra de familie! Este imposibil a se pune un diagnostic precis numai pe baza analizelor de sange, dar este la fel de adevarat ca aceste analize pot sa va ajute sa aflati mai multe despre corpul dumneavoastra si sa detectati din timp posibilele probleme, astfel incat un tratament sa fie cat mai eficient.

Analizele de laborator pe care Centrul Medical Artemis vi le pune la dispozitie sunt din sfera:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.