Ghidul Serviciilor
Real Automatic - Executie Instalatii Electrice, Case Inteligente, Automatizari, Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Curenti slabi
Foto

Compania noastra este specializata in realizarea sistemul de interfonie si videointerfonie pentru orice cladire de tip industrial sau rezidential.

Rolul sistemelor de interfonie este acela de a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de o comanda de deschidere data din interior sau prin folosirea cartelei de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori.

Videointerfoanele sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Designul compact care le ofera acestor sisteme protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, faciliteaza montarea acestora pe orice suprafata (perete, tocul usilor) si in orice mediu, exterior cat si in interior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.