Ghidul Serviciilor
Real Automatic - Executie Instalatii Electrice, Case Inteligente, Automatizari, Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Curenti slabi
Foto

Sistemele de pontaj electronic au devenit un instrument din ce in ce mai cautat in cadrul firmelor din zilele noastre, in contextul unei piete de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale. In mod special la controlarea orelor suplimentare atunci cand acestea isi au rostul. Acestea reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru al angajatiilor si foarte greu de trisat.

Integrate cu sistemul de control acces, cu cel de control si planificare a productiei si a resurselor umane, toate aceste sisteme aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.

In cazul societatiilor mijlocii si mari, resursele umane si costurile aferente intocmirii pontajului sunt ridicate, fiind subiective si fara un control riguros, implementarea unui sistem de pontaj electronic fiind justificata

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.