Ghidul Serviciilor
Real Automatic - Executie Instalatii Electrice, Case Inteligente, Automatizari, Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Executie instalatii electrice
Foto

Pentru a putea distribui energia electrica la toti consumatorii, curentul electric trebuie transportat prin linii electrice atat aeriene cat si subterane. In tara noastra sunt 3 categorii mari de tensiune : joasa, medie si inalta tensiune.

Liniile electrice de transport aeriene si subterane de medie tensiune sunt cel mai usor mod de a transmite energia de la liniile de inalta tensiune in zonele consumatorilor costul lor fiind substantial mai mic decat retelele de inalta tensine si asigura o distanta relativ mare de transport cu pierderi reduse.

Liniile electrice aeriene de medie tensiune sunt formate din : stalpi de sustinere, cablu electric aerian, lanturi compozite de intindere, echipamente de masura (transformatoare de curent si de tensiune, etc.), echipamente de protectie (descarcatoare, separatoare, etc.), placute de avertizare si alte accesorii de montaj.

Liniile electrice subterane de medie tensiune sunt efectiv cabluri electrice de medie tensiune pozate in pamant, la adancimi incepand de la 0,7 metri in jos. Acestea se pozeaza intr-un strat de nisip cu granulatie mica de 10 cm grosime de jur imprejur pentru a proteja mai bine cablurile.

Indiferent de tipurile de cabluri folosite, acestea se conecteaza intotdeauna la un post de transformare pentru distributia la consumatori.

Compania noastra are cunostintele tehnice cat si logistice pentru furnizarea de:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.