Ghidul Serviciilor
Real Automatic - Executie Instalatii Electrice, Case Inteligente, Automatizari, Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Proiectare instalatii electrice
Foto
Foto

Instalatiile electrice de medie tensiune sunt instalatii care functioneaza la tensiuni mai mari de 1KV, respectiv la tensiuni de 6kV, 10kV, 20kV si 33kV.

Instalatiile de medie tensiune sunt de doua categorii: aeriene sau subterane. Liniile electrice aeriene de medie tensiune se realizeaza cu stalpi din beton pe care se monteaza accesoriile de sustinere a conductoarelor electrice, console, izolatori si alte elemente.

Liniile electrice subterane de medie tensiune se realizeaza prin pozarea subterana a cablurilor electrice de medie tensiune. Deasemenea, pot exista situatii în care cablurile electrice de medie tensiune sunt pozate aparent, pe stelaje metalice sau pe alte accesorii.

Posturile de transformare, o parte componenta a instalatiilor electrice de

medie tensiune, sunt cele in care se realizeaza transformarea tensiunii de alimentare, din nivelul de medie tensiune, in cel de joasa tensiune, utilizat de majoritatea consumatorilor.

Firma Real Automatic S.R.L. este specializata si atestata in proiectare, executia, revizia, verificarea si mentenanta instalatiilor de medie tensiune pana la 33 kV.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.