Ghidul Serviciilor
Real Automatic - Executie Instalatii Electrice, Case Inteligente, Automatizari, Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Sisteme de securitate
Foto

Sistemele de control acces este cel mai sigur si eficient mod pentru a proteja un obiectiv, acesta restrictionand accesul neautorizat al persoanelor sau al masinilor in amplasament. Totul este monitorizat si rapoartat catre persoana responsabila cat si persoanelor din conducere, acolo unde este cazul.

Echipamentele de control acces pot functiona atat in mod independent cat si in cadrul unei retele de internet / comunicatie.

Functionarea independenta (standalone) asigura accesul pe baza autorizarii pre-programate, fara inregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente ofera un set minimal de functii fiind destinate zonelor cu securitate scazuta.

Functionarea in retea (RS 485 sau Ethernet) permite stocarea evenimentelor de acces in memoria locala a cititorului si apoi transferarea spre un calculator de administrare. Aceaste lucru permite extinderea functionalitatii cu accesul in intervale orare predefinite si prin anumite usi pe baza unor profile.

Complexitatea sistemelor este determinata de cele patru componente principale: Metoda de identificare, Echipamentele electronice pentru comanda, Dispozitivele pentru blocarea accesului si Softwareul folosit.

De obicei pentru sistemele de control acces, sunt folosite sistem de identificare prin proximitate sau radiofrecventa RFID. Se folosesc si echipamente control acces biometrice (amprente, recunoasterea fetei, etc.) dar acestea sunt pentru locatii cu un nivel mare de securitate.

Alte echipamente folosite pentru sistemele control acces sunt centrale si/sau controllere care au rolul de a deservi una sau mai multe usi in ambele sensuri, si permit conectarea unei game diverse de cititoare de proximitate sau biometrice. Acestea sunt conectate intr-o retea de comunicatie si administrate cu un software specializat.

Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sistemele de alarma sau supraveghere video, realizand  un sistem integrat de securitate al cladirii. Astfel camere de supraveghere pot fi comandate de evenimentul de acces pentru a prelua o imagine in momentul accesului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.