Ghidul Serviciilor
General Meel Electic, Instalatii Electrice Pentru Constructii Si Automatizari - Baicoi / Prahova
inapoi la firma 234 vizite
Poza Centrale electrice fotovoltaice
Foto

Energia solara fotovoltaica se bazeaza pe producerea directa de electricitate prin intermediul celulelor de siliciu. Soarele furnizeaza in medie o putere de 1kW/m2. Panourile fotovoltaice permit conversia doar a 10 – 15% din aceasta putere, productia de energie electrica a unui panou de suprafata unitara variind cu cresterea sau scaderea intensitatii radiatiei solare: 100kWh/m2 in Europa de Nord, iar in zona mediteraneana fiind mult mai mare.

Potentialul energetic al Romaniei care rezulta din cantitatea de energie solara, este evaluat la o valoare medie de 1000 kWh/m2 si an, distributia geografica a acestui potential este repartizata pe 5 zone, din care zona zero cu potential de peste 1250 kWh/m2 si an, iar zona 4 cu potential sub 950 kWh/m2 si an. Amplasamentul investitiei se afla in zona 0 conform hartii Radiatiei solare a Romaniei, zona cu valori ale radiatiei solare mai mari de 1250 kWh/m2

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.