Ghidul Serviciilor
General Meel Electic, Instalatii Electrice Pentru Constructii Si Automatizari - Baicoi / Prahova
inapoi la firma 234 vizite
Poza Despre firma General Meel Electic
Foto

eneral Meel Electic S.R.L. Baicoi, inregistrata la Reg. Com J29/970/1993, C.U.I. RO3755713, este o firma cu capital integral romanesc, incepandu-si activitatea in anul 1993, fiind una din putinele firme din domeniu care ocupa intreg spectrul instalatiilor electrice in domeniul 0.4-20 kV, incepand din domeniul instalatiilor electrice de curenti slabi, trecand prin domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, al automatizarilor industriale si ajungind in domeniul instalatiilor energetice de producere si distributie a energiei electrice, cât si operator de iluminat public.

Cei 120 angajati permanenti de care dispunem sunt calificati in domeniu, dispunand de cursuri si certificari ca firma noastra sa poata aborda lucrari complexe pe tot spectrul instalatiilor electrice.

S.C. General Meel Electric dispune de utilaje de lucru la inaltime, utilaje de lucru la inaltime cu autoscara, automacarale, autocamionete, autospeciale, aparate de masura si control, o gama completa de truse de scule si masini de gaurit si lipit profesionale, cat si de spatii de depozitare inchise si deschise.

. General Meel Electric este una din putinele firme din domeniu care ocupa intreg spectrul instalatiilor electrice in domeniul 0-110 kV, incepand din domeniul instalatiilor electrice de curenti slabi, trecand prin domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, al automatizarilor industriale si ajungand in domeniul instalatiilor energetice de producere si distributie a energiei electrice, cat si operator de iluminat public.

Calitatea S.C. General Meel Electric cuprinde urmatoarele agrementele ANRE, si anume:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.