Ghidul Serviciilor
General Meel Electic, Instalatii Electrice Pentru Constructii Si Automatizari - Baicoi / Prahova
inapoi la firma 234 vizite
Poza Tehnologii noi
Foto

Este timpul sa pasesti in viitor. Iar noua tehnologie in ceea ce priveste iluminatul se bazeaza pe diode LED, care nu numai ca dau o lumina naturala, dar emit o lumina aproape fiziologica, cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste economia la factura de energie electrica, dar si pentru ochii dumneavoastra.

Folosind tehnologia LED aveti numai de castigat, incepand cu factura de energie electrica care se va reduce drastic, continuand cu sanatatea dumneavoastra, si nu in ultimul rand economia facuta de faptul ca nu veti mai fi nevoiti sa schimbati LED-urile asa cum faceati cu becurile incandescente, acestea avand o autonomie de pana la 30.000 de ore de functionare.De fapt, in cativa ani, toate sistemele de iluminat vor fi bazate exclusiv pe LED.

ENERGIE REGENERABILA

Romania este situate intr-o zona cu potential ridicat pentru folosirea producerii energiei solare, tara noastra dispunand de 210 zile insorite pe an.Exista 2 sisteme de producere a energiei electrice:

 Producerea energiei electrice cu injectie in reteaua nationala de distributie

Principiul de producere al energiei are la baza panourile solare necesare pentru captarea energiei solare, conversia din cunerent continuu in current alternativ facandu-se cu ajutorul unui invertor trifazat, iar energia produsa se va injecta in reteaua nationala de distributie.

 Producerea energiei electrice cu acumulare in baterii de acumulatori Avantaje

 

STALP DE ILUMINAT SOLAR CU LED

Tot din tehnologia viitorului face parte si stalpul de iluminat cu panou fotovoltaic cu tehnologie led. Acesta are un panou fotovoltaic montat desupra stalpului, iar in interior contin baterii de stocare a energiei.

 Avantaje

 

S.C. General Meel Electric dispune de utilaje de lucru la inaltime, utilaje de lucru la inaltime cu autoscara, automacarale, autocamionete, autospeciale, aparate de masura si control, o gama completa de truse de scule si masini de gaurit si lipit profesionale, cat si de spatii de depozitare inchise si deschise.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.