Ghidul Serviciilor
Proinstal - Lucrari De Instalatii Sanitare, Termice Si De Gaze, Alba Iulia
inapoi la firma 104 vizite
Poza Despre firma Proinstal Alba Iulia
Foto

Proinstal S.R.L. din Alba Iulia proiecteaza si executa lucrari de instalatii sanitare, termice si de gaze. De asemenea executam lucrari de subtraversare prin foraj orizontal.

Proinstal - Instalatii pentru confortul tau

Firma noastra a fost infiinta in 1998. De atunci suntem intr-un continuu proces de imbunatatire a bazei materiale si de imbogatire a bazei de cunostinte pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de calitate si care sa acopere cele mai diversificate solicitari din domeniul lucrarilor de instalatii.

Profesionalismul serviciilor noastre este confirmat de certificarile ANRE (pentru proiectarea si executia retelelor de gaze de medie si joasa presiune), ISCIR (montare si instalare aparate consumatoare de combustibili gazosi), SRAC (implementarea sistemelor de management integrat al calitatii si al mediului ISO 9001 si 14001) si alte atestate ale diversilor producatori de centrale si echipamente termice.

Portofoliu

Ne mandrim sa numaram printre clientii nostri atat persoane fizice cat si firme cu renume din diverse domenii, care au apreciat pozitiv calitatea serviciilor noastre.

Ne mandrim sa numaram printre clientii nostri atat persoane fizice cat si firme cu renume din diverse domenii, care au apreciat pozitiv calitatea serviciilor noastre. Amintim cateva lucrari reprezentative din portofoliul nostru: Proinstal a proiectat si executat lucrari de instalatii sanitare, termice si de gaze la obiectivului turistic "Traseul celor trei fortificatii", lucrarari la canalizarea si reteaua de apa din cadrul reabilitarii cetatii Alba Carolina, instalatiile sanitare la SEWS Alba Iulia, VCST Automotive Production Alba Iulia, Ambient Alba Iulia si Cluj Napoca, lucrari la Penny Market Teius, proiectarea si executia instalatiilor de gaze la fabrica de portelan Apulum, la turnatoria Saturn si complexului comercial "Alba Mall". De asemenea am derulat un parteneriat cu Casa Regala a Romaniei, prin care s-au proiectat si executat lucrari de instalatii in cadrul proiectului de reabilitare al castelului de la Savarsin. Asigurarea dirigentiei de santier pentru toate tipurile de instalatii la Bosch REXRooth Blaj si Kaufland Alba Iulia. Asigurarea dirigentiei de santier pentru lucraile de deviere a magistralelor de gaze naturale Vest I si II, lucrari conexe autostrazii Sebes-Deva si Sebes-Turda. Numeroase lucrari de subtraversari dintre care amintim cele executate pentru firme din domeniul distributiei electrice din judetele Alba, Brasov si Sibiu.

Am realizat numeroase lucrari de subtraversari dintre care amintim cele executate pentru Electrica Brasov si Electrica Sibiu.

Proiectare

Sistemele de alimentare cu gaze naturale, executate din otel si polietilena; Instalatii de utilizare a gazelor naturale, industriale si neindustriale. Prin contractul derulat cu E.On Distributie Romania inceput in anul 2011, firma a proiectat lucrari de inlocuire conducte si bransamnte in localitati din judetele Iasi, Neamt, Bistrita Nasaud, Mures, Alba Sibiu. Proiecte tehnice si proiecte pentru autorizatii de construire pentru diverse instalatii termice, electrice sau sanitare.

Electrice

Executam instalatii electrice interioare, inclusiv de impamantare si paratrasnet, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale, hale de productie. Efectueaza automatizari complexe utilizand aparatura moderna pentru statii de epurare si pentru centrale termice.

Termice

Suntem acreditati pentru comercializarea si punerea in functiune a echipamentelor Protherm, Viessmann, Immergas, Atmos si va oferim o gama larga de centrale termice de diferite puteri, folosind atat combustibili gazosi cat si solizi. Asigura punerea in functiune a centralelor comercializate, service, verificari tehnice periodice (VTP). De asemenea va oferim garantie si post garantie pentru toate echipamentele montate si toate instalatiile efectuate. Efectuam instalatii de incalzire cu radiatoare, incalzire prin pardoseala, cu convectori (de tavan sau de pardoseala) sau cu aeroterme.

Sanitare

Va punem la dispozitie servicii in domeniul instalatiilor sanitare, oferind solutii tehnice pentru toate tipurile de instalatii sanitare pentru ori ce tip de imobil. Montaj, reparatii si intretinere instalatii sanitare (de alimentare cu apa, de canalizare etc). Asiguram montajul statiilor de epurae sau foselor septice ecologice, avand personal calificat in acest sens.

Gaz

Firma este autorizata ANRE pentru a executa lucrari de proiectare, intocmirea documentatiei tehnico-economice si executia retelelor de utilizare a gazelor naturale (inclusiv lucrari de intretinere, reparatii curente si capitale si realizarea lucrarilor conexe pentru instalatii de gaze naturale) dupa cum urmeaza: renominalizari de debit, modificari de retea, separare instalatii gaze, verificari periodice la instalatiile de gaze conform Pta1.

Energie Verde

Conceptul se refera la surse de energie regenerabila si nepoluanta. Proinstal va ofera solutii complete (proiectare, procurare, montare) pentru echipamente care utilizeaza energie regenerabila. Asigura atat montajul cat si automatizarea acestor sisteme (panouri solare/fotovoltaice, pompe de caldura). Mai mult, cand aceste tehnologii pot sa vina in ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilitatii (apa, incalzire) si printr-un timp de amortizare scurt in cazul sistemelor de incalzire a apei menajere, adoptarea unui astfel de sistem devine o investitie extrem de rentabila in cazul consumatorilor casnici, a hotelurilor, spitalelor etc. Acest tip de instalatii ajuta la economisirea gazului metan, in proportie de circa 75% pe an.

Servicii de verificari si revizii periodicePentru centrale termice:

Conform prescriptilor tehnice ISCRI PTA 1-2002 si PTC9-2003, toti utilizatorii de centrale de uz casnic sunt obligati (prin ordinul 451/2005 publicat in M.O. nr.712/05.08.2005) sa obtina autorizatia de functionare si verificarea tehnica periodica a centralei. Operatiunile de verificare ale centralei termice se efectueaza la maximum 2 ani.Verificarea tehnica periodica se va face de catre prestatorul de specialitate, conform instructiunilor aplicabile specifice fiecarui tip de aparat.

Pentru instalatia de utilizare si aparatele consumatoare de gaze naturale:

In conformitate cu prevederile actuale- NTPEE/2008 publicate in M.Of. la data de 16.04.2009, consumatorul are obligatia de a asigura efectuarea verificarilor si reviziilor periodice ale instalatiei de utilizare a gazelor naturale, de catre un operator autorizat în acest sens de catre Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei.

 

In calitate de operator autorizat, va punem la dispozitie o echipa specializata pentru realizarea verificarii/reviziei periodice in baza unei programari. Prin efectuarea verificarii tehnice periodice a centralei sau a reviziei/verificarii tehnice pt. instalatiile si aparatele consumatoare de gaze naturale, intrati in evidenta noastra de programari, prin care veti fi anuntati inainte de a expira verificarile/reviziile periodice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.