Ghidul Serviciilor
Transgor Logistik - Logistica Si Transport Rutier De Marfa, Tomesti / Iasi
inapoi la firma 103 vizite
Poza Servicii expeditie
Foto
Foto

Efectuarea transporturilor directe si regulate reprezinta activitatea noastra zilnica si presupune o utilizare cat mai eficienta a mijloacelor de transport proprii si ale colaboratorilor.

In domeniul expeditiei si a logisticii contractuale abordam o strategie bazata pe avantajele colaborarii si interconectarii in cadrul lantului de aprovizionare in care nevoile de capacitate, de localizare si promptitudine  a transporturilor sunt pe deplin acoperite.

Prin avantajele create de utilizarea serviciilor biroului de expeditie  cum ar fi : reducerea timpului si a eforturilor  de gasire a mijlocului potrivit de transport cu care marfa sa fie transportata si livrata la timp, fara batai de cap si fara a întocmi rânduri de acte si a completa nenumarate formulare, cunoscând rutele cele mai bune si mai rapide, având deja experienta cunoasterii lantului logistic de aprovizionare, Transgor Logistik faciliteaza derularea marfurilor în cele mai bune conditii de pret, operativitate si siguranta, astfel încât clientul îsi poate continua activitatea în domeniul comercial, concentrându-se asupra dezvoltarii firmei.

Un alt avantaj  este organizarea expedierii marfurilor în regim de grupaj, reducând astfel cheltuielile clientilor prin plata doar a locului marfii transportate  si nu a intregului mijloc de transport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.