Ghidul Serviciilor
San Marco, Bacau - Finisaje Decorative, Vopsele, Tencuieli, Varuri
inapoi la firma 132 vizite
Poza Finisaje decorative exterior
Foto

CONCRET ART – Finisaj decorativ cu efect de ciment pentru interior/exterior

CONCRET ART este un înveliș decorativ acril-siloxanic care permite obținerea unor suprafețe cu un puternic caracter de soliditate și siguranță, tipice cimentului „fair-face”. Liantul acrilic, asociat cu componenta siloxanică, asigură produsului CONCRET_ART o duritate mare la suprafață, o bună transpirabilitate și rezistență la apa de ploaie.

Metodele de aplicare permit obținerea unor efecte care merg de la stilul uniform minimalist până la cel delicat, clasic. Formula acestuia se poate adecva diverselor cerințe ale șantierelor moderne. Pentru interior este indicat în mediul comercial și rezidențial, unde este posibilă reproducerea pe orice perete a efectelor cimentului „decolorat”, „cofrat”, „şlefuit”, urmând regulile stilului contemporan de design interior.

La exterior se pot realiza efectele „şlefuit fin” și „şlefuit mediu”, soluții estetice rezistente împotriva agresiunii agenților atmosferici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.