Ghidul Serviciilor
San Marco, Bacau - Finisaje Decorative, Vopsele, Tencuieli, Varuri
inapoi la firma 132 vizite
Poza Finisaje decorative exterior
Foto

VELATURE – Protector decorativ siloxanic cu efect antichizat pentru exterior şi interior

VELATURE este un protector mural pentru exterior şi interior pe bază de polimeri siloxanici modificaţi şi aditivi speciali care conferă produsului o permeabilitate optimă, acesta fiind totodată puternic hidrofug, având o rezistenţă excelentă la exterior şi la agenţii agresivi prezenţi în atmosferă.

Utilizarea produsului VELATURE, aplicat peste NEPTUNUS BIANCO 3800019 sau peste NEPTUNUS RIEMPITIVO 3820019 sau îndeosebi peste DECORFOND 3880019 pentru aplicări interioare permite obţinerea unor efecte cromatice similare tencuielilor antice.

Împreună cu sistemul NEPTUNUS, VELATURE reprezintă o soluţie alternativă inovativă la produsele minerale, deoarece permite obţinerea unor efecte estetice foarte plăcute cu performanţe precum o rezistenţă remarcabilă, fără inconvenientele vopselelor pe bază de var sau silicaţi.

VELATURE a fost formulat respectând Teoria lui Kuenzle, care stabileşte că tencuielile externe trebuie să satisfacă următorii parametri:

-Absorbţie a apei W<0,5 kg/m²h^0.5

-rezistenţă la difuziunea vaporilor Sd<2m

-produs de W x Sd <0,1

VELATURE este indicat pentru protejarea şi decorarea suprafeţelor murale ale edificiilor de interes arhitectonic, în restaurarea centrelor istorice şi la completarea sistemului de asanare dezumidificator, atunci când este dorit un aspect estetic antichizat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.