Ghidul Serviciilor
Accounting One - Contabilitate, Audit Financiar, Insolvente Firme, Brasov
inapoi la firma 166 vizite
Poza Raportari externe
Foto

Filialele din Romania ale companiilor multinationale intocmesc periodic raportari pentru Grup, utilizate in consolidarea internationala a conturilor. Aceste pachete de raportare difera de la o societate la alta in functie de specificul industriei, tara si politicile interne ale fiecarui Grup.

Dincolo de cunostintele de contabilitate romanesca, raportarile specifice, necesita eforturi pentru gestiunea diferentelor intre sistemele contabile, intre politicile contabile, monede si limbi.

Noi avem experienta necesara in intocmirea, asistenta si implementarea de asemenea pachete in numeroase firme din industria de prelucrarea lemnului, industria constructiilor de masini ,industria materialelor de constructii, transporturi, din domeniul comertului exterior si altele. De asemenea, avem cunostintele si experienta necesara pentru intocmirea altor raporte in limba engleza solicitate de auditorii consolidatori de la sediile centrale ale Grupurilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.