Ghidul Serviciilor
Benz Md - Transportul Intern Si International De Marfuri, Toplita-Ciuc / Harghita
inapoi la firma 75 vizite
Poza Transport international de marfa
Foto
Foto

Transportul international de marfa, un serviciu bine organizat in cadrul companiei noastre. Acest serviciu este destinat clientilor care doresc transportul marfurilor in alte tari, sau din alte tari in Romania. Exista si posibilitatea transportului de marfuri intre alte tari, la cerere.

Activitatea companiei noastre este imbunatatita cu ajutorul dispozitivelor de ultima generatie folosite in vederea comunicarii eficiente, localizarii exacte si siguranta marfurilor transportate.

Toate camioanele noastre sunt monitorizate si echipate cu sistem GPS, pentru o localizare exacta. Clientii nostrii pot afla in timp real unde se afla marfa dorita si timpul in care aceasta va fi livrata.

Camioanele companiei dispun de asigurare Casco, asigurare Cabotaj si asigurare CMR (care este ideala pentru ca marfa transportata sa fie asigurata in cazul unui eveniment neasteptat).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.