Ghidul Serviciilor
Auto Alunis
inapoi la firma 86 vizite
Poza Tractari Auto
Foto

AutoAlunis va pune la dispozitie servicii de tractari auto in Toplita Harghita si pe o raza de 100 de km patrati NON-STOP, inclusiv tractari auto in Jud. Mures si localitatile invecinate.

Siguranta unui sprijin in cazul in care intampinati o problema tehnica in timpul deplasarii. Acest serviciu este NON-STOP si dispunem de utilaje performante care isi dovedesc utilitatea in orice situatie limita. Tractarea poate fi realizata si in conditii de iarna sau nefavorabile. Dispunem si de service auto, parcare auto, inclusiv cazare pentru clientii care apeleaza la serviciile noastre, oferind un serviciu complet si totodata conform standardelor.

  Servicii

 

– servicii de tractare auto,; – depanare auto – servisare auto; – remorcare auto – asistenta rutiera cu platforma performanta.

Oferim, NON-STOP si transport autoturisme la preturi competitive: – intern si international Masa maxima autorizata este de 3000 KG. *Serviciul de tractari auto pe platforma este disponibil non-stop ! 24/24 ore.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.