Ghidul Serviciilor
Ultra Curat Servicii De Curatenie Profesionala In Brasov.
inapoi la firma 144 vizite
Poza Curatenie pensiuni, hoteluri
Foto

Ultracuratenie de 5* Stele Pentru Hotelul sau Pensiunea ta!

La receptie, in restaurant, la bar, in camere, sau mai bine spus in tot hotelul sau pensiunea ta oaspetii vor sa se simta relaxati si rasfatati. Pentru aceasta, te orientezi sa le oferiti cele mai bune servicii, intr-o maniera primitoare si prietenoasa. Si toate acestea il faci pentru ca esti constient ca detaliile fac diferenta intre oferta ta si cea a competitorilor.

Servicii oferite de Ultracurat.ro:

Curatarea geamurilor si tocariei; curatarea mobilierului din lemn, sticla, aluminiu, inox; curatarea bucatariilor, frigiderelor; curatarea si dezinfectarea cabinelor de dus, chiuvete, cazi de baie; curatarea si dezinfectarea gresiei si faiantei; curatarea si dezinfectarea toaletelor, oglinzilor, obiectelor de inox; colectarea si depozitarea gunoiului, inlocuirea sacilor menajeri; aspirarea, spalarea covoarelor si mochetelor; schimbatul lenjeriei de pat / perdelelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.