Ghidul Serviciilor
C&c Financial Services - Contabilitate, Audit, Infiintari Firme, Cluj Napoca
inapoi la firma 149 vizite
Poza Consultanta financiara
Foto
Foto

In tot ceea ce intreprindem incercam sa le oferim clientilor nostri stabilitate. Stabilitatea se poate oferi prin informare. Informarea trebuie sa fie prompta si corecta. Strategiile financiare trasate unui business nu ar trebui sa ignore taxele legale, dinamica acestora, precum si trendul prestabilit intern si global al acestora. Impactul impozitelor si taxelor asupra unui business determina directia acestuia, convergenta lor face diferenta dintre profit si pierdere. Experienta noastra canalizata catre necesitatile clientilor pozitionati in cele mai diverse arii de activitate ne da posibilitatea structurarii serviciilor pe care le oferim astfel:

Integrarea activitatii in sistemul fiscal intern

Activitatile desfasurate de clientii nostri sunt din cele mai diverse domenii. De la activitati comerciale, transport, servicii de management pana la servicii de publicitate, turism, constructii, textile, etc. Fiecare activitate trebuie incadrata in sistemul fiscal in care se desfasoara, pentru ca pentru fiecare exista norme si aplicari speciale. Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate. Relaxarea fiscala personalizata confera avantaj concurential. Clientii nostri sunt cei care accepta corectitudinea si litera legii, pentru care incercam sa gasim cele mai avantajoase solutii fiscale.

Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate Consultanta fiscala corporativa Servicii de consultanta fiscala comunitara Taxe aferente capitalului uman Reprezentare legala in relatia cu autoritatile fiscale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.