Ghidul Serviciilor
C&c Financial Services - Contabilitate, Audit, Infiintari Firme, Cluj Napoca
inapoi la firma 149 vizite
Poza Consultanta in afaceri
Foto

C&C Financial Services are stabilit ca principiu al existentei sale beneficiile si scopurile financiare ale clientilor sai. Experienta acumulata de oamenii nostri alaturi de clienti ne da posibilitatea sa afirmam, ca la baza conceperii oricarei idei de business este: PROFITUL!

Prioritate pentru noi in serviciile pe care le oferim este intodeauna profitul clientului. Prin profit un business se deosebeste de altul, prin profit un business evolueaza si se dezvolta, profitul este punctul central si echilibrul financiar al oricarei activitati. Prin implementarea cunostintelor noastre, evaluate la cele mai inalte nivele de catre clientii nostri, in activitatea desfasurata de catre acestia, validam solutiile care confera valoare businessului pe termen lung.

Solutii oferite prin serviciile noastre de:

1. Concepere si implementare sisteme financiare

Un sistem financiar confera baza dezvoltarii. Informatiile prompte pe care le ofera dau posibilitatea clientilor nostri sa evolueze, sa fie increzatori, sa se gandeasca la viitor.

2. Consultanta financiara corporativa 3. Consultanta in tranzactii 4. Business modeling 5. Risk management 6. Servicii de imbunatatire a performantelor financiare 7. Management Reporting 8. Consultanta legala si juridica in domeniul financiar

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.