Ghidul Serviciilor
C&c Financial Services - Contabilitate, Audit, Infiintari Firme, Cluj Napoca
inapoi la firma 149 vizite
Poza Salarizare si administrare personal
Foto

Salarizarea este o parte vitală a unei organizații și, de aceea, venim în sprijinul Dumneavoastră cu servicii competente de salarizare și resurse umane.

Salarizarea este o parte vitala a oricarei organizatii si de aceea ne dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta privind partea de salarizare si resurse umane. Aceste servicii pot fi livrate in mai multe variante , in functie de cerintele clientului, de la externalizarea completa a serviciului, inclusiv activitatea de administrare a dosarelor de personal si alocarea unui specialist in domeniul salarizarii la sediul clientului, pana la variante partiale care se refera doar la procesarea efectiva a salariilor. Indiferent de dimensiunile companiei dumneavoastra, veti beneficia de suportul propriei echipe de consultanti in vederea rezolvarii problemelor intr-un mod cat mai rapid. Consideram ca asigurarea calitatii serviciilor prestate este un element cheie in relatia cu clientii nostri.

Servicii de salarizare includ:

Servicii administrare de personal

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.