Ghidul Serviciilor
Lexcont Consult Contabilitate Si Expertiza Contabila Ploiesti
inapoi la firma 117 vizite
Poza Certificare situatii financiare
Foto
Foto

In cazul in care contabilitatea societatii dumneavoastra este deja realizata, noi ne putem ocupa de certificarea situatiilor financiare anuale.

 

Prin verificarea si certificarea bilanturilor se confirma daca acestea dau o imagine fidela, clara si completa a patrimoniului, situatiei financiare si a rezultatului exercitiului. In acest scop, pe baza verificarilor din cursul anului, precum si a altor elemente apreciate ca fiind necesare se intocmeste un raport din care sa rezulte, in principal, urmatoarele:- daca bilantul contabil concorda sau nu cu registrele contabile;- daca registrele de contabilitate sunt tinute in conformitate cu reglementarile in vigoare;- respectarea cu buna credinta a regulilor privind evaluarea patrimoniului si a celorlalte norme si principii contabile.

 

Bilantul contabil poate fi certificat fara rezerve, cu rezerve sau se refuza certificarea acestuia. Motivele certificarii cu rezerve sau refuzul de certificare se mentioneaza in raport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.