Ghidul Serviciilor
Astefin Solutions - Consultanta In Domeniul Financiar, Satu Mare
inapoi la firma 139 vizite
Poza Astefin Solutions - detalii firma
Foto

Suntem o companie de consultanta în domeniu financiar , software  si de contabilitate care sprijina clientii sai  sa ia decizii pe baza unor  informatii corecte si sa cunoasca toate riscurile asociate unei afaceri . Echipa noastra este reprezentata de profesionisti dedicati meseriei pe care o practica , cu pregatire si experienta în diverse domenii :  finante , contabilitate , banci , management si consultanta în implementarea ERP (sistem de planificare a resurselor întreprinderii) .

Indiferent de nivelul afacerii pe care o detineti, fie ca sunteti o companie de proportii sau o companie de dimensiuni mici colaborarea cu expertii firmei noastre se va fructifica într-o serie de avantaje atat de ordin economic, cat si financiar si managerial. Cu ajutorul solutiei potrivite resursele companiei dumneavoastra pot fi folosite pentru cresterea semnificativa a profitabilitatii si performantei . Oferim  întotdeauna clientilor nostri  cele mai bune solutii la serviciile solicitate , dand dovada de  seriozitate, profesionalism  si confidentialitate  .

Obiectivul nostru este de a oferi consultanta si solutii practice cu un rol relevant în mecanismul de functionare al firmei în scopul maximizarii performantelor acesteia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.