Ghidul Serviciilor
Alba Ca Zapada - Firma Curatenie Iasi
inapoi la firma 82 vizite
Poza Curatenie dupa constructor
Foto

Imediat dupa terminarea lucrarilor de constructii curatenia este inevitabila. Echipa “Alba ca Zapada Cleaning Services” va vine in ajutor cu servicii de curatenie profesionale.

Firma noastra va pune la dispozitie servicul de curatenie dupa constructor. De cele mai multe ori o sarcina detestata de toti, curatenia dupa constructor este o activitate pe care o realizam rapid cu o organizare profesionala. Pete de vopsea, reziduri, ambalaje, resturi de la materialele folosite in constructii vor disparea in cel mai scurt timp oferindu-va placerea de a va bucura din plin de aspectul nou al locuintei sau spatiului dumneavoastra.

Scapati de efortul inutil si timpul pierdut pentru a curata in urma constructorului lasand asta in seama profesionalismului echipei noastre. Serviciile incluse in oferta noastra cuprind curatarea urmelor de var, vopsea, aspirarea si lustruirea suprafetelor, curatarea tocurilor si a geamurilor, degajarea gunoiului, curatarea si dezinfectarea suprafetelor din baie/ bucatarie, aerisirea si odorizarea incaperilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.