Ghidul Serviciilor
Alba Ca Zapada - Firma Curatenie Iasi
inapoi la firma 82 vizite
Poza Curatenie in apartamente si vile
Foto

Savurati placerea de a sti ca aveti o casa curatata de o echipa profesionista de curatenie in care puteti avea incredere. Suntem o companie ce face curatenie asa cum va doriti de fiecare data. Apelati la noi si veti avea o casa curata ce va va da satisfactie deplina.

Curatenia generala penru apartamente si vile include: aspirarea si curatarea mochetelor covoarelor, canapelelor si fotoliilor, stergerea prafului de sub acestea; stergerea de praf cu solutii protectoare si antistatice a mobilierului, a aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor; spalarea pardoselilor;stergerea prafului de pe decoratiuni, golirea si curatarea scrumierelor, spalarea usilor, tocurilor, plintelor; spalarea geamurilor si a pervazurilor; curatarea prizelor si întrerupatoarelor; curatarea petelor de pe peretii lavabili; stergerea prafului din biblioteci – scoaterea fiecarei carti, curatarea de praf; curatarea rosturilor de la gresie; curatarea, spalarea si dezinfectarea obiectelor sanitare; spalarea scarilor, teraselor; curatarea aragazului (exterior), a hotei, cuptorului cu microunde si a întregului mobilier de bucatarie; strângerea si depozitarea gunoiului, aerisirea si odorizarea incaperilor.

La cerere: dezghetarea/curatarea frigiderului, curatatul obiectelor casnice; spalatul perdelelor, udatul si stergerea de praf a florilor.

Tarifele de curatenie includ costul detergentilor si al solutiilor de curatare si dezinfectare, consumabile, forta de munca, uzura echipamentelor de lucru, unelte si masini, supravegherea necesara desfasurarii acestei activitati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.