Ghidul Serviciilor
Universal Cleaning Services Constanta
inapoi la firma 75 vizite
Poza Servicii Curatare tapiterii auto
Foto
Foto
Foto

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, folosim metoda de injecţie-extracţie de apă şi soluţii care dizolvă, emulsionează şi îndepărtează murdăriile depuse cu efect spumant redus şi fără să conţină înălbitori optici. Suprafaţa rămâne uşor umedă uscându-se în totalitate într-un interval de 4-5 h. Metoda este folosită pentru orice tip de tapiţerii, covoare, mochete, etc. Este recomandat să solicitaţi o intervenţie pentru spălarea canapelelor şi a fotoliilor cel puţin o dată la fiecare 6 luni pentru a menţine igiena casei dumneavoastră.

SPĂLAT ŞI CURĂŢAT MOCHETĂ

Pentru curăţarea mochetelor urmăm doi paşi foarte importanţi pentru rezultate spectaculoase:

Pasul 1: Utilizarea aparatului Monodisc pentru omogenizarea detergentului activ. Pasul 2: Spălarea prin injecţie-extracţie, cunoscută ca fiind soluţia pentru mochetele foarte murdare. Este o tehnologie avansată, cu rezultate remarcabile ce presupune spălarea în profunzime a mochetei, redându-i aspectul de nou.

Detalii execuţie: Se aspiră toată suprafaţa, se elimină petele existente de pe mochetă, se aplică o soluţie care dizolvă murdăria din fibrele mochetei, făra a le afecta. Detergentul activ este omogenizat cu ajutorul monodiscului şi este lăsat să acţioneze. Se intervine cu echipamente speciale care injectează apa cu presiune în ţesătura mochetei, aspirând în acelaşi timp mizeria rezultată.

Detalii tehnice: Aplicaţia necesită mai mult timp de execuţie (aprox. 6-8 ore / 1000 m²) şi timp de uscare de aprox. 12-14 ore (în funcţie de tipul de mocheta şi de spaţiile de aerisire existente). Curăţarea prin injecţie-extracţie este singurul procedeu prin care detergentul activ ajunge până la baza mochetei, asigurând astfel o curăţare corectă şi în profunzime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.