Ghidul Serviciilor
10Curat.ro - Servicii De Curatenie Profesionale Brasov Si Imprejurimi
inapoi la firma 121 vizite
Poza Curatare mochete si covoare la domiciliu
Foto
Foto

Toata ziua “calcam in picioare” mocheta sau covorul!

Pentru o curatenie in profunzime, mocheta sau covorul dvs. are nevoie de un tratament special de curatare si spalare. De aceea firma noastra de curatenie Brasov 10 curat, folosind echipamente noi -de ultima generatie si cele mai profesionale solutii de curatenie, va vine in ajutor prin curatarea mochetei, impecabile

Curatarea mochetei cu spuma uscata, folosita de firma noastra de curatenie, nu umezeste in profunzime tesatura acesteia si are urmatoarele avantaje:

►Curata in profunzime mocheta sau covorul dvs. ►Preintampina aparittia mirosului neplacut ►Intareste fibrele textile ale mochetei / covorului ►Revigorareaza si reda culorilor initiale ►Uscarea rapida a mochetei.

Daca doresti sa oferi mochetei un aspect curat, ingrijit si plin de prospetime, atunci contacteaza-ne si vei beneficia de o curatenie a mochetei de nota 10curat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.