Ghidul Serviciilor
Proact
inapoi la firma 63 vizite
Poza Contabilitate financiara
Foto

În cadrul unei societaţi comerciale este esenţială existenţa unei contabilitaţi performante, rolul acesteia fiind de a înregistra operaţiile economice, de a întocmi documentele contabile de sinteză şi de a interpreta rezultatele activitaţii economice a societaţii.

Serviciile de contabilitate financiară oferite de noi sunt:

1. Înregistrarea cronologică a articolelor contabile pe baza documentelor primare; 2. Realizăm situaţii financiare intermediare la cerere şi în funcţie de necesităţi; 3. Evidenţă analitică şi sintetică clienţi, furnizori; 4. Evidenţă mijloace fixe, calculul amortizării. 5. Elaborarea balanţei de verificare lunară; 6. Întocmirea registrului jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA şi cartea mare; 7. Contabilitate de gestiune; 8. Întocmire şi depunere declaraţii lunare, trimestriale; 9. Calculul impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile microintreprinderii, dupa caz, întocmirea şi depunerea declaraţiilor în termenele legale; 10. Calculul impozitului pe dividende, întocmirea şi depunerea declaraţiilor privind impozitul pe dividende; 11. Pregătirea documentelor pentru inventarierea anuală;12. Întocmire declaraţii rectificative, inclusiv a balanţei din luna precedentă, pentru documentele financiar-contabile primite după termenul de predare al declaraţiilor (15, respectiv 25 a lunii următoare)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.