Ghidul Serviciilor
Proact
inapoi la firma 63 vizite
Poza Servicii resurse umane
Foto

Construieşte o companie mai bună cu ajutorul unor angajaţi mai buni. Una dintre cele mai bune metode de a-ţi dezvolta afacerea este aceea de a-ţi perfecţiona personalul – adică, de a le mări valoarea şi fidelitatea ghidându-i în propriile cariere profesionale.

1. Întocmire contract individual de muncă actualizat. 2. Întocmire act adiţional la CIM pentru conformare cu Legea nr.40/2011 3. Întocmire decizii de modificare salarii, încetare contracte de muncă, suspendare contracte de muncă 4. Inregistrarea on-line la ITM in REVISAL:

- contractul individual de muncă - actele adiţionale pentru modificarea contractelor de muncă - deciziile de modificare a salariilor, deciziile de încetare a contractelor de muncă, decizile de suspendare a contractelor de muncă

5. Actualizarea Registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Ordinului nr.1918/25.07.2011(referitor la salarii, sporuri şi cuantumul acestora) 6. Diverse documente necesare în materie de resurse umane (adeverinţe de salariat pentru medicul de familie, pentru spital, pentru obţinerea de credite, etc) 7. Întocmire adeverinţe de salariat pentru obţinerea indemnizaţiei de şomaj 8. Fişa postului 9. Fişa de evaluare a performanţelor salariale 10. Evaluare personal în vederea întocmirii fişei 11. Regulamentul intern 12. Regulamentul intern actualizat 13. Verificare pontaje lunare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.