Ghidul Serviciilor
Oculus-Bacau
inapoi la firma 121 vizite
Poza Optica medicala
Foto

Pacienti care au primit o prescriptie de ochelari sau lentile de contact la cabinetul medical, precum si toti posesorii unei retete recente pentru ochelarivor gasi intotdeauna la Optica Ocumed solutii individualizate, adaptate celor mai exigente cerinte.

Permanent avem in stoc sute de modele de rame de ochelari, incepand cu rame accesibile ca pret si continuand cu rame premium: Seiko si Rodenstock.

La Ocumed gasiti si colectiile noi de rame create de designeri renumiti. Ana Hickmann, Cacharel, Converse, Diesel, Hello Kitty, MAX&Co, Moschino, Nano baby, Nano kids, New York Yankees, Ocean, Pepe jeans, Pierre Cardin, Polaroid, Thema titan, Titeuf, Tommy Hilfiger sunt doar cateva dintre colectiile disponibile

Selectia ramelor Optica Ocumed porneste intotdeauna de la necesitatile clientilor si are in vedere in special calitatea , stilul si cele mai noi tendinte ale modei. Gama ramelor cuprinde modele speciale pentru copii, adolescenti si tineri, femei si barbati, precum si rame unisex. Acordam toata atentia si celor mai mici detalii, astfel incat ochelarii furnizati de Optica Ocumed sa nu fie perceputi ca fiind dispozitive medicale, ci o modalitate de exprimare a personalitatii si a stilului de viata.

Chiar daca pana acum am evidentiat mai ales aspectul estetic, preocuparea primordiala a noastra este aspectul functional. De aceea Optica Ocumed nu face nici un compromis in ceea ce priveste calitatea lentilelor. Clientii nosti pot opta pentru cele mai noi lentile de la producatorii de top la nivel mondial: Rodenstock, Zeiss, Nikon si Ital-lenti.

Dupa cum ne-am obisnuit clientii, la Ocumed avem totul in vedere. De aceea, pe langa o bogata si calitativa selectie de rame si lentile, oferim o gama completa de produse:

Alegeti Optica Ocumed si beneficiati de certe avantaje:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.