Ghidul Serviciilor
Dr. Gheorghe Oana-Cabinet Stomatologic- Pitesti
inapoi la firma 118 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodonţia are ca scop alinierea dinţilor pentru a armoniza trăsăturile faciale.  Asta nu înseamnă că urmăresc mai ales îndreptarea dinţilor. Dar fii sigur că, indiferent de lucrare, au în vedere armonia feţei, ca întreg.

Conform unui studiu recent, 72 % din repondenţi au confirmat că oamenii cu dinţi drepţi şi sănătoşi sunt trataţi mai bine în situaţiile sociale, indiferent de vârstă. Tratamentul ortodontic aduce odată cu sănătatea orală, ceva la fel de preţios: încredere în sine. Simpatie şi succes.

Pentru cine? Conform unei păreri comune, ortodonţia e „doar pentru copii”. Incorect. Unul din 4 oameni care vrea să îşi îndrepte dinţii, are peste 21 de ani. Problemele ortodontice sunt mult mai răspândite decât ai putea crede. Netratate, ele se agravează şi produc mai mult decât dezechilibru estetic. Generează boli ale gingiei, distrugerea oaselor, dificultăţi de vorbire, probleme digestive etc. Nu există limită de vârstă pentru a apela la un ortodont.

Cine? Conform unei alte păreri comune: ortodonţia vine la pachet cu stomatologia. Incorect. Alinierea corectă a dinţilor şi obţinerea echilibrului facial solicită stăpânirea perfectă a tehnicii

topSocietatea Romana de Studiu in Ortodontie.

SRSO lucrează pentru a face mai cunoscute în România beneficiile ortodonţiei. Totodată, urmăreşte impulsionarea cercetării şi familiarizarea specialiştilor români cu cele mai noi tehnici şi descoperiri. Rolul asociaţiei e deja recunoscut: SRSO se află în curs de afiliere la Asociaţia Internaţională a Ortodonţilor. Beneficiarul acestor eforturi eşti tot tu, prin cel mai avansat tratament ortodontic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.