Ghidul Serviciilor
Hyperdent-Cabinet Stomatologie-Braila
inapoi la firma 96 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Ce este protetica dentara?

Lipsa dintilor poate fi cauzata de mai multe motive, cum ar fi cariile dentare, distrugerea tesutului conjunctiv sau traumatisme. Dintii pot lipsi si in mod natural, pur si simplu nu au crescut. Protetica dentara se refera la inlocuirea dintilor lipsa, tesuturilor moi sau a tuturor dintilor prin metode artificiale. De asemenea, cuprinde si inlocuirea dintilor deteriorati cu coroane, respectiv inlocuirea partii vizibile a dintelui.

Cate feluri de proteze exista?

Exista 2 feluri de proteze, fixe si mobile. Protezele fixe includ coroane si punți care sunt cimentate in gura, iar cele mobile includ proteze integrale si partiale.

Cat timp rezista protezele?

Obisnuirea cu protezele dentare poate dura destul de mult. Exista totusi o continua adaptare a tesuturilor care poate duce la caderea protezei. Fixarea protezei este verificata prin vizite regulate la medicul dentist si prin ajustari, daca este cazul. O buna igiena orala va prelungi durabilitatea protezei dentare. Daca este intretinuta corespunzator, aceasta poate rezista si o viata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.