Ghidul Serviciilor
H2O Sense Servicii Prospectare Teren, Monitorizare, Analiza Pentru Lucrari Civile Si Industriale Bucuresti
inapoi la firma 85 vizite
Poza Servicii in Agricultura
Foto

Agricultura este stiinta care se ocupa cu procesul de prelucrare mecanica si chimica a solului avand ca scop principal imbunatatirea acestuia pentru cultivarea plantelor. Astfel este produsa si asigurata cea mai mare parte a alimentelor si materiei prime pentru industrii. Pentru cultivarea terenului cu succes sunt necesare investigatii de cunostere a proprietatiilor solului, precum disponibilul de oxigen, distributia umiditatii, care pot influenta dezvoltarea plantelor.

Noi credem ca o agricultura dezvoltata sanatos si sustenabil poate sa creeze cele mai bune premise pentru dezvoltarea durabila a societatii.

Agricultura moderna nu se poate baza doar pe caracteristicile naturale ale solului sau pe favorabilitatea climatica. In zilele noastre controlul culturilor si eficienta acestora sunt dependente de masurile si deciziile luate in procesul agricol.

Investigarea si cunoasterea amanuntita a solului, precum si asigurarea necesarului de apa in diferite stadii ale dezvoltarii plantelor sunt conditiile esentiale pentru realizarea unei agriculturi moderne, sustenabile si eficiente economic.

Compania noastra ofera o serie de servicii ce va pot ajuta in luarea celor mai bune decizii in managementul culturilor agricole.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.