Competente:
1. Comunicarea la locul de muncă2. Desfăşurarea muncii în echipă3. Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă4. Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare5. Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei6. Prevenirea poluării mediului7. Întocmirea documentelor specifice8. Pregătirea antreurilor calde şi reci9. Pregătirea fripturilor10. Pregătirea gustărilor calde şi reci11. Pregătirea mâncărurilor din carne12. Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase13. Pregătirea preparatelor lichide14. Prepararea dulciurilor (deserturilor)15. Prepararea fondurilor glace16. Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare17. Realizarea acţiunilor de supervizare şi control18. Realizarea aluaturilor de bază19. Realizarea salatelor20. Realizarea sosurilor
Certificat obținut
Certificat de calificare
Conditii de acces
Nivel minim : studii de nivel general
Acte necesare la inscriere:
Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc