Ghidul Serviciilor
Lozan Dent-Cabinet Stomatologic- Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantologia reprezinta metoda moderna de inlocuire a dintilor lipsa, prin sustinerea coroanei protetice dentare de catre implantul dentar, garantand confortul pacientului, datorita similitudinii implantului cu dintele natural. Complexul coroana-implant reface atat aspectul initial al dintelui cat si radacina dentara. Prin refacerea portiunii osoase, acest complex capata o functionalitate maxima, transmiterea fortelor masticatorii facându-se direct în interiorul osului. Un implant dentar endo-osos este un dispozitiv care se introduce in grosimea osului alveolar in scopul inlocuirii radacinii unui dinte natural. Implantul este format din corpul implantului, care are forma unui surub si reprezinta portiunea destinata plasarii chirurgicale in os si abutment-ul implantului sau bontul protetic, pe care se fixeaza coroana dentara. Implanturile pot fi imediate sau tardive, cele imediate inserandu-se in aceiasi sedinta cu extractia dintelui deteriorat, iar cele tardive dupa 9 - 12 luni de la data extractiei. In general, pacientii clinic sanatosi care au un mod de viata normal si carora le lipsesc unul sau mai multi dinti pot beneficia de un implant dentar. De asemenea, mai pot beneficia de un implant dentar pacientii cu diferite afectiuni care sunt tinute sub control cu medicatie adecvata. Exista limite generate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul, anumite afectiuni ale sangelui) precum si restrictii datorate cantitatii si calitatii osului receptor (osteoporoza), pozitia sinusului maxilar sau a nervului alveolar-inferior.

Avantajele implanturilor dentare: - se mentine integritatea dintilor vecini (daca exista) - pacientii purtatori de proteze mobile pot beneficia de lucrari fixe - estetic - lucrarile pe implanturi dentare arata identic cu dintii naturali - previn retractia gingiilor si resorbtia osoasa Serviciile de implantologie oferite: Operatie de inserare implant Operatie de inserare implant cu ridicarea planseului sinusal pe cale interna (sinus lift intern) Operatie de inserare implant cu ridicarea planseului sinusal pe care externa (sinus lift extern) + os + membrana separat Material de aditie osoasa cu Bio-oss, max graft, membrane Geistlich, Resorba Descoperire implant

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.