Ghidul Serviciilor
Lozan Dent-Cabinet Stomatologic- Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Parodontologie
Foto

Parodontopatia este o boala care afecteaza grav sistemul de sustinere al dintilor, de cele mai multe ori pe smaltul dentar neobservandu-se nici o carie. Aceasta afectiune are la baza mai multi factori favorizanti printre care cei mai importanti sunt: tartrul si placa bacteriana, fumatul si factorii ereditari. Odata declansata aceasta afectiune urmeaza o evolutie lenta si ireversibila. Progresia afectiunii poate fi redusa si chiar stopata prin metode moderne de tratare. Exista situatii in care, prin metode chirurgicale se poate reface in proportie mare defectul osos. Primul semn de afectare a parodontiului este inflamatia gingiei din imediata apropiere a dintelui. Ulterior afectiunea se poate propaga in profunzime determinand mobilitatea dintilor. Este mai usor sa previi caderea dintilor, decat sa incerci sa rezolvi problema cand este prea tarziu. Discuta cu medicul tau stomatolog si incepe acum tratamentul. Nu este prea tarziu sa iti salvezi dintii afectati de parodontita!

Este mai usor sa previi caderea dintilor, decat sa incerci sa rezolvi problema cand este prea tarziu. Discuta cu medicul tau stomatolog si incepe acum tratamentul. Nu este prea tarziu sa iti salvezi dintii afectati de parodontita! Serviciile de paradontologie oferite: Alungire coroana prin gingivectomie Chiuretaj subgingival / dinte Drenaj abces paradontal Imobilizare cu banda fibra de sticla si compozit Echilibrare ocluzala prin slefuiri selective / dinte

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.